Mededelingen > naar alle mededelingen

Sponsorcie:

Alles uit de (actie)kast AH Jansen / Bloemenoordplein 11-1-2015

In de periode van 12 januari t/m 23 maart  ontvangt iedere klant van Albert Heijn Jansen bij elke € 15,- aan boodschappen een speciale voucher. Elke voucher vertegenwoordigt één sponsorpunt. De klant scant de voucher bij de ‘actiekast’ en kiest op het touchscreen de vereniging uit aan wie hij of zij het sponsorpunt wil schenken. Aan het einde van de sponsoractie wordt op basis van de toegekende sponsorpunten een bedrag van € 10.000,- naar rato over de deelnemende sportverenigingen verdeeld. Haal dus alles uit de kast, mobiliseer uw familieleden en motiveer iedereen om bij Albert Heijn Jansen onze vereniging te steunen! Het sponsorbedrag kan dan behoorlijk oplopen. Het aantal vergeven sponsorpunten wordt live weergegeven op de actiekast in de winkel. Zo kan iedereen in de winkel zien wat de actuele tussenstand is!

We krijgen de mogelijkheid om tijdens de actieperiode extra reclame te maken voor Hockeyclub Waalwijk in en rond Albert Heijn Jansen. Van een promostand van de vereniging tot boodschappen inpakken van klanten, ieder initiatief is welkom. Hoe meer reuring in en om de winkel, hoe meer sponsorpunten (en dus geld!) voor hockeyclub Waalwijk!  Coaches en trainers: laat je team op een ludieke manier zien bij AH Jansen, meld je team aan via sponsoring@hockeyclubwaalwijk.nl en help mee om nieuwe trainingsmaterialen zoals een ballenkanon of een sleeppush plank aan te schaffen.

sponsor

Lid: